Autobedrijf van der Veen
is op zoek naar jou, jij als….

Diagnosespecialist / Eerste autotechnicus.

Ben jij de man/vrouw die technisch onderlegd is, verantwoordelijkheid durft te nemen, enthousiast is en jij daarbij ook de aanpakker bent?
Dan ben jij degene die wij zoeken!

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle dagelijkse werkzaamheden zoals diagnose stellen/oplossen, onderhoud aan alle merken auto’s, APK en reparatiewerkzaamheden.
Samen in een jong enthousiast en dynamisch team voer je dagelijks de werkzaamheden uit. Daarbij ben je ook zeer zelfstandig en weet je echt een aanvulling of leider in ons team te zijn.

De functie eisen:

- Diploma eerste autotechnicus / automonteur
- APK keurmeester diploma
- Ervaring in de werkplaats
- Diagnose ervaring en kennis van de huidige auto elektronica
- Je levert kwaliteit
- Stressbestendigheid
- Commercieel inzicht
- Goede communicatieve vaardigheden
- Flexibele en gemotiveerde instelling
- Klantvriendelijkheid
- Zelfstandigheid
- Bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Een jong, enthousiast team met veel ruimte om te ontwikkelen. Wij zijn daarbij aangesloten bij de garageformule “CarXpert” wat jou ook de mogelijkheid geeft tot bijscholing, studie en trainingen. Wij hebben al veel ervaring op het gebied van automotive maar willen dit natuurlijk samen met jou blijven door ontwikkelen. Onze ruime werkplaats en aanbod werkplaatsapparatuur zal zorgen voor een prettige werksfeer in ons kleine team. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO.

Wie zijn wij?

Sinds april 2020 zijn wij gevestigd in Dedemsvaart maar wij bestaan al meer dan 40 jaar, waarbij op dit moment de tweede generatie het universele auto bedrijf aanstuurt. Onze historie ligt in het kleine dorp Linde waar wij natuurlijk al naam hebben gemaakt en daarbij ook klanten hebben uit omliggende dorpen zoals Zuidwolde, Drogteropslagen en natuurlijk Dedemsvaart. Deze klantenkring is loyaal aan ons. Met deze klanten heb je dan ook nauw contact. Hetzij aan de telefoon, hetzij persoonlijk in onze open werkplaats. Wij zijn als bedrijf laagdrempelig en weten de klant dichtbij ons te houden, dit vinden wij dan ook erg belangrijk. Naast onze werkplaats hebben wij ook een verkoopafdeling waaruit ook auto’s worden afgeleverd en dus de werkplaats passeren.

Reageer nu op onze vacature, ook als je niet helemaal binnen het profiel past.