DAAR STAAT-IE, DE AUTO VAN JE DROMEN!

Hij is perfect maar je komt net wat geld te kort. Een lening is dan een goede oplossing.

Een auto kopen kost veel geld. U kunt ervoor kiezen om de auto contant te betalen, maar aangezien het toch vaak om hoge bedragen gaat zal in veel gevallen ook gekozen worden voor een financiering.

Daarom willen wij ook op dit gebied onze klantenservice verlenen. Voor alle duidelijkheid: wij hebben hierbij geen financieel belang. Ons doel is alleen op een klantvriendelijke manier goede auto’s te verkopen en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. Financiering is hiervan een onderdeel.

Voordat u een lening afsluit is het zaak u goed te oriënteren. Bereken eerst hoeveel geld u per maand kunt missen. Het is aan te raden om verschillende kredietverstrekkers en uw eigen bank vooraf via internet te bezoeken en de mogelijkheden te onderzoeken. Verder hebben wij goede ervaringen met Bank- & Geldadvies Nederland in Enschede. Zij hebben contacten met verschillende financiële instellingen en zoeken voor u het beste aanbod. Als u besluit een auto bij ons aan te schaffen dan kunnen wij u direct in contact brengen met Bank- & Geldadvies Nederland B.V. Zij zoeken voor u uit wat de beste financiering voor u is en zorgen voor een snelle uitslag en een duidelijk voorstel.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een financiering. Vraag dan vrijblijvend hier een offerte aan.
We hoeven u hopelijk niet uit te leggen dat geld lenen geld kost?

Offerte aanvragen bij Bank- & Geldadvies Nederland